Skip to main content
Знаме на Европейския съюз Знаме на Европейския съюз
Денят на Европа през 2022 г.

Денят на Европа през 2022 г.

Научете повече за нашите дейности по теми

Highlights

Concert for Ukraine #ThankYouTour

Come see famous Ukrainian musicians give a special concert at 14:00-15:30 CET on 7 May at Parc du Cinquantenaire in Brussels to express gratitude for standing with Ukraine.

Европейска година на младежта

Да подчертаем важността на европейската младеж за изграждането на по-добър ЕС — по-екологосъобразен, по-приобщаващ и по-цифров.

Бъдещето е зелено

Европа е на път до 2050 г. да се превърне в първия неутрален по отношение на климата континент — няма да произвеждаме повече парникови газове, отколкото нашите екосистеми могат естествено да поемат.

Бъдещето е дигитално

Технологиите ще бъдат двигателят на бъдещето ни. Ето защо искаме да превърнем следващите 10 години в цифровото десетилетие на Европа.

Филтриране по

Денят на Европа през 2022 г. (8)

RSS
Показване на резултати от 1 до 8

Изменението на климата принуждава всяка година милиони хора да напускат домовете си и изостря хуманитарните кризи. Включете се към нашето предаване на живо в Instagram, за да научите как ЕС подкрепя най-засегнатите с Anja Pirjevec, експерт на ЕС в областта на околната среда и екологизирането на хуманитарната помощ.

Разузнавателен анализатор обяснява как анализираме информацията, която получаваме за нашите разследвания. Броят на източниците на данни се увеличи прекомерно и анализаторите трябва да намерят пътя си в лабиринта от предизвикателства в полза на нашите разследвания и на вземащите решения.

Проверете познанията си за екологосъобразната икономика на ЕС с нашата викторина в Twitter. Чували ли сте за Механизма за възстановяване и устойчивост? А знаете ли какво е „екосъобразна облигация“? Включете се на 7 май в 11:00 ч. централноевропейско време и участвайте във викторината ни.

Искате ли да работите с нас? Следете ни в LinkedIn, за да разберете кои сме, от какви профили имаме нужда, какво предлагаме като работодател и как подбираме служителите си.

Чували ли сте за „Цифровото десетилетие на Европа“? Следете нашето предаване на живо в Instagram, за да разберете какво правим, за да постигнем по-голяма цифровизация на ЕС, и научете повече за проекта DigitalEU Ambassadors.

Присъединете се към нашето предаване на живо в Instagram на живо от Градчето на младежта (Youth Village) в сградата Берлемон на 7 май и се включете в сесиите с нашите гости, за да научите какви възможности предлагат! Обучение в чужбина, придобиване на нови умения или намиране на работа. Това е вашата #EuropeanYearOfYouth.

Следвайте нашия акаунт в Instagram и участвайте в Деня на Европа като използвате хаштаг #DigitalEU, за да се присъедините към разговора. Ако имате въпроси към нашите експерти, изпратете ни директно съобщение.