Skip to main content
Σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ημέρα της Ευρώπης 2022

Ημέρα της Ευρώπης 2022

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανοίγει τις πόρτες της το Σάββατο 7 Μαΐου

Μάθετε περισσότερα για το τι κάνουμε ανά θέμα

Highlights

Αλληλεγγύη της ΕΕ προς την Ουκρανία

Διαβάστε για την αντίδραση της ΕΕ στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο δείχνουμε την αλληλεγγύη μας προς την Ουκρανία.

Concert for Ukraine #ThankYouTour

Come see famous Ukrainian musicians give a special concert at 14:00-15:30 CET on 7 May at Parc du Cinquantenaire in Brussels to express gratitude for standing with Ukraine.

Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας

Ανάδειξη της σημασίας της ευρωπαϊκής νεολαίας για την οικοδόμηση μιας καλύτερης ΕΕ — πιο πράσινης, πιο συμπεριληπτικής και πιο ψηφιακής.

Οικολογία

Η Ευρώπη βρίσκεται σε καλό δρόμο για να καταστεί η πρώτη κλιματικά ουδέτερη ήπειρος έως το 2050 — δεν θα παράγουμε πλέον περισσότερα αέρια του θερμοκηπίου από αυτά που μπορούν να απορροφήσουν τα οικοσυστήματά μας με φυσικό τρόπο.

Ψηφιοποίηση

Το μέλλον θα βασίζεται στην τεχνολογία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μετατρέπουμε τα επόμενα 10 χρόνια στην ψηφιακή δεκαετία της Ευρώπης.

Φιλτράρισμα ανά

Ημέρα της Ευρώπης 2022 (8)

RSS
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 έως 8

10:00 πμ-11:00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης |Αντίκτυπος της κλιματικής αλλαγής:πώς βοηθά η ΕΕ τα άτομα που έχουν ανάγκη

Κάθε χρόνο η κλιματική αλλαγή αναγκάζει εκατομμύρια ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και επιδεινώνει τις ανθρωπιστικές κρίσεις. Συντονιστείτε στο Instagram Live για να μάθετε πώς η ΕΕ στηρίζει όσους πλήττονται περισσότερο με την Anja Pirjevec, εμπειρογνώμονα της ΕΕ στον τομέα του περιβάλλοντος και του οικολογικού προσανατολισμού της ανθρωπιστικής βοήθειας.

11:00 πμ-11:20 ώρα Κεντρικής Ευρώπης | Πώς η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης περιηγείται στον λαβύρινθο των πληροφοριών

Ένας αναλυτής πληροφοριών εξηγεί πώς αναλύουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε για τις έρευνές μας. Οι πηγές δεδομένων έχουν επεκταθεί μαζικά και οι αναλυτές πρέπει να βρουν τον δρόμο σε έναν λαβύρινθο προκλήσεων προς όφελος των ερευνών μας και των φορέων λήψης αποφάσεων.

11:00 πμ-11:30 ώρα Κεντρικής Ευρώπης | @ECFIN Κουίζ στο Twitter

Ελέγξτε τις γνώσεις σας για την πράσινη οικονομία της ΕΕ με το κουίζ στο Twitter. Έχετε ακούσει ποτέ για τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας; Ή γνωρίζετε τι είναι τα πράσινα ομόλογα; Ελάτε στις 7 Μαΐου στις 11.00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης και πάρτε μέρος στο κουίζ μας.

12:00-12:30 ώρα Κεντρικής Ευρώπης | Θέσεις εργασίας στα θεσμικά όργανα της ΕΕ: μάθετε πώς μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας

Θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας; Παρακολουθήστε μας στο LinkedIn για να μάθετε ποιοι είμαστε, ποια προφίλ χρειαζόμαστε, τι προσφέρουμε ως εργοδότης και πώς επιλέγουμε το προσωπικό μας.

Ολοήμερη εκδήλωση | Ακολουθήστε τις δραστηριότητες της #DigitalEU από την έδρα της Επιτροπής στο Instagram

Ακολουθήστε τον λογαριασμό μας στο Instagram και πάρτε μέρος στην Ημέρα της Ευρώπης· χρησιμοποιήστε το hashtag #DigitalEU για να συμμετάσχετε στη συζήτηση. Εάν έχετε ερωτήσεις για τους εμπειρογνώμονές μας, στείλτε μας ένα άμεσο μήνυμα.

Ολοήμερη εκδήλωση | Φωνές από το Χωριό των Νέων

Πάρτε μέρος στο Instagram Live από το Χωριό των Νέων στο Berlaymont στις 7 Μαΐου και συντονιστείτε σε συνεδρίες με τους προσκεκλημένους μας για να ανακαλύψετε ποιες ευκαιρίες προσφέρονται! Σπουδάστε στο εξωτερικό, αποκτήστε νέες δεξιότητες ή βρείτε δουλειά. Είναι το δικό σας #EuropeanYearOfYouth.