Skip to main content
Europadag 2022

Europadag 2022

Europese Commissie opent haar deuren op zaterdag 7 mei

Kom over elk onderwerp meer te weten

Highlights

Concert for Ukraine #ThankYouTour

Come see famous Ukrainian musicians give a special concert at 14:00-15:30 CET on 7 May at Parc du Cinquantenaire in Brussels to express gratitude for standing with Ukraine.

Maak het groen

Europa is op weg om tegen 2050 het eerste klimaatneutrale continent te zijn: we zullen dan niet meer broeikasgassen produceren dan onze ecosystemen op natuurlijke wijze kunnen absorberen.

Maak het digitaal

Onze toekomst staat of valt met technologie. Daarom maken we van de komende 10 jaar Europa’s digitale decennium.

Filteren op

Europadag 2022 (8)

RSS
Resultaten 1 tot en met 8

11:00-11:30 CET | @ECFIN Twitter Quiz

Test uw kennis over de groene economie van de EU met onze quiz op Twitter. Hebt u ooit gehoord van de herstel- en veerkrachtfaciliteit? Of weet u wat een groene obligatie is? Kom langs op 7 mei om 11 uur MET en neem deel aan onze quiz.

12:30-13:00 CET | Hoe ziet u #DigitalEU in 2030?

Hebt u ooit gehoord van “Europa’s digitale decennium”? Volg onze Instagram Live om te zien wat we doen om de EU digitaler te maken en om meer te weten te komen over het project DigitalEU Ambassadors.

De hele dag | Stemmen uit het Jeugddorp

Volg onze Instagram Live vanuit het Jeugddorp in het Berlaymontgebouw op 7 mei en doe mee aan sessies met onze gasten om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn! Studeren in het buitenland, nieuwe vaardigheden leren of een baan vinden. Het is uw #EuropeanYearOfYouth.