Skip to main content
Dan Europe 2021.
Dobro došli na #EuropeDay

Proslavimo zajedno! Istražite naša događanja i aktivnosti i saznajte više o Europskoj uniji.

Pridružite nam se na internetu za Dan Europe gdje god se nalazili:

  • sudjelujte u nizu internetskih aktivnosti 
  • saznajte više o Europskoj uniji i njezinu funkcioniranju
  • doznajte kako možete oblikovati budućnost Europe.

 

EU u vašoj zemlji

Od koncerata i svjetlosnih predstava do živahnih rasprava, saznajte što se događa u vašoj blizini pomoću naše interaktivne karte.

Aktivnosti po institucijama

Dan Europe održava se od 3. do 9. svibnja. Sudjelujte u razgovoru s Europskim parlamentom i pomognite u oblikovanju bolje budućnosti.
Krenite na iznenađujuće putovanje u dom država članica! Doznajte gdje čelnici EU-a donose odluke i saznajte kako Vijeće oblikuje vašu budućnost.
Na našim korisničkim računima na društvenim mrežama u tijeku je #ECJ #EuropeDay2021. #AskCuria2021 oznaka je za virtualna pitanja i odgovore – #ECJDidYouKnow prikaz je naših komunikacijskih alata.
Koliko toga znate o Europi i euru? Testirajte svoje znanje našim internetskim kvizom #EuropeDay na QuizDuelu kako biste osvojili iPad.
Saznajte više o EU-u u svijetu. Sudjelujte u našem kvizu „Zajedno smo Europa“, pridružite se našim događanjima uživo s veleposlanicima ili uživajte u našim videozapisima.
Doznajte više o instituciji koja predstavlja regije i gradove u EU-u. Otkrijte različite regije i gradove Europe u kvizu s fotografijama.
Saznajte kako banka EU-a gradi zeleni oporavak pomoću ulaganja u području klime kojima se stvaraju radna mjesta prilagođena budućim potrebama za europske građane.