Skip to main content
Eurooppa-päivä 2021
Eurooppa-päivä #EuropeDay

Juhlitaan yhdessä! Osallistu tapahtumiin ja tutustu Euroopan unioniin.

Osallistu Eurooppa-päivään verkossa:

  • Ota osaa kiinnostaviin verkkotapahtumiin 
  • Tutustu tarkemmin Euroopan unioniin ja sen toimintaan
  • Ota selvää, miten voit olla mukana rakentamassa Euroopan tulevaisuutta

EU:n tiedotuspisteet maittain

Konsertteja, valoshow-esityksiä ja keskustelutilaisuuksia – katso interaktiivisesta kartasta, mitä lähelläsi tapahtuu.

Mitä EU-toimielimissä tapahtuu?

Eurooppa-päivän tilaisuuksia järjestetään 3.–9. toukokuuta. Osallistu keskusteluun ja auta rakentamaan parempaa tulevaisuutta.
Lähde vierailulle jäsenmaiden taloon. Näet, missä EU-johtajat tekevät päätöksiä ja miten neuvosto työskentelee yhteisen tulevaisuuden hyväksi.
#ECJ #EuropeDay2021 -tapahtumaa vietetään sosiaalisen median tileillämme. #AskCuria2021 on virtuaalinen kyselytilaisuus. #ECJDidYouKnow esittelee tiedotuskanavamme.
Kuinka paljon tiedät Euroopasta ja eurosta? Osallistu #EuropeDay -verkkovisaan QuizDuelissa – voit voittaa iPadin.
Opi lisää EU:n toiminnasta maailmalla. Osallistu Together We Are Europe -tietovisaan, seuraa suurlähettiläiden puheenvuoroja ja katso videoita.
Tervetuloa 360° virtuaalivierailulle talous- ja sosiaalikomiteaan: luovia työpajoja, virtuaalinen valokuvakoppi ja tilaisuus tavata komitean jäseniä.
Tutustu komiteaan, joka on EU:n alueiden ja kuntien virallinen edustaja. Tunnistatko Euroopan eri alueita ja kaupunkeja valokuvista? Osallistu tietovisaan.
Lue, miten EU:n pankki tukee vihreää elpymistä ilmastoinvestoinneilla, jotka luovat tulevaisuuden työpaikkoja eurooppalaisille.