Skip to main content
2021. évi Európa-nap
Üdvözöljük #EuropeDay

alkalmából! Ünnepelje velünk az Európa-napot. Vegyen részt programjainkon és rendezvényeinken, ahol sok érdekeset tudhat meg az Európai Unióról.

Ünnepelje velünk Ön is az Európa-napot az interneten! Bárhonnan bejelentkezhet webhelyünkre, ahol:

  • számos érdekes online programban részt vehet;
  • sok mindent megtudhat az Európai Unióról és az EU működéséről;
  • utánanézhet, hogyan tud részt venni Európa jövőjének alakításában.

Várjuk Önt a virtuális térben

Virtuális látogatásra invitáljuk a Bizottság központjába, ahol játékokban vehet részt, videókat tekinthet meg, és közelebbről is megismerkedhet a munkánkkal.

Az EU az Ön hazájában

Interaktív térképünkön megmutatjuk, milyen koncertekre, fényjátékokra, izgalmas beszélgetőfórumokra és más rendezvényekre kerül sor az Ön lakóhelye közelében.

Az uniós intézmények által kínált programok

A Parlament május 3. és 9. között várja az érdeklődőket az Európa-nap alkalmából. Vegyen részt Ön is a polgárokkal folytatott párbeszédben és Európa jövőjének alakításában.
Az #ECJ #EuropeDay2021 rendezvényre a közösségimédia-felületeinken kerül sor. Az #AskCuria2021 egy virtuális kérdezz-felelek – az #ECJDidYouKnow pedig a kommunikációs eszközeinket mutatja be.
Ön mennyit tud Európáról és az euróról? Tegye próbára a tudását – válaszolja meg az EKB Európa-napi online kvízkérdéseit, és nyerjen iPadet.
Szeretne többet megtudni arról, milyen szerepet tölt be az EU a világban? Vegyen részt az EKSZ kvízjátékában, tekintse meg a kisfilmeket, és kapcsolódjon be a nagykövetek közreműködésével megrendezésre kerülő élő eseményekbe.
Az EGSZB virtuális látogatásra hívja az érdeklődőket, akiknek teljes betekintést kínál tevékenységébe. Kreatív műhelytalálkozókkal és virtuális fotóautomatával várja a látogatókat, akik tagjaival is megismerkedhetnek.
Ismerkedjen meg közelebbről a Régiók Európai Bizottságával, mely fényképes kvízjátékot kínál az európai régiókat és városokat felfedezni vágyó látogatóknak.
Aki felkeresi az EBB webhelyét, megtudhatja, mi mindent tesz a bank éghajlatbarát beruházások révén a környezetkímélő gazdasági helyreállításért és az európai polgárok tartós foglalkoztatásáért.